Ondersteuning bij personeelsproblemen

Elk bedrijf heeft wel eens problemen met personeel. Denk aan langdurig verzuim, een arbeidsconflict, afspraken die niet nagekomen worden of misschien zelfs ontslag.

Je ziet door de bomen het bos niet meer als je de regelgeving er op na slaat. Je boekhouder helpt je tot op zekere hoogte, maar heeft eigenlijk ook niet de kennis die je nodig hebt. Maar om nou direct een eigen personeelsmedewerker aan te nemen?

Focus op datgene waar je goed in bent

  • Je hebt een urgent probleem met een medewerker maar je mist de expertise om er mee om te kunnen gaan
  • Er is onvoldoende noodzaak of budget voor een eigen personeelsmedewerker
  • Je hebt al uren gezocht naar een oplossing, maar dit is simpelweg niet jouw ‘cup-of-tea’, je wilt gewoon ondernemen

Hoe fijn zou het zijn als je een deskundig P&O adviseur op afroep zou kunnen inhuren? Wij zijn er om je op weg te helpen of de hele zaak voor je te regelen.

Verzuim

Een medewerker valt uit. En nu?

Hoe vang je de werkzaamheden op? En hoe krijg je hem/haar weer duurzaam aan het werk? Wij helpen je van A-Z met coaching, re-integratie of outplacement.

Ontslag

Wat mag wel en niet bij ontslag?

Hoe werkt dat met tijdelijke- en vaste contracten? Moet je extra betalen bij ontslag? Ontslag is nooit leuk, 3sense zorgt ervoor dat je op de juiste manier afscheid van elkaar kunt nemen.

Arbeidsconflict

Arbeidsconflict of miscommunicatie kan de sfeer goed verpesten.

We zijn expert in het open krijgen van de communicatie, waarbij iedereen zich bewust wordt van zijn aandeel en waarde in het proces.

Personeelsbehoud

Hoe zorg je ervoor dat je personeel blijft?

Aandacht voor je personeel is zo belangrijk. Behandel je personeel als je beste klant. Dan zorg je voor loyaliteit en ambassadeurs van je bedrijf.

Wil je weten wat een externe P&O’er jouw organisatie kan besparen?