Hulp bij acute problemen

In elk bedrijf zijn wel eens issues met personeel: langdurige ziekte, ontslag, reorganisatie, afspraken worden niet nagekomen, er moet meer personeel komen… Maar dat wil nog niet zeggen dat er noodzaak (laat staan budget) is voor een eigen personeelsmedewerker. Dan is het fijn om iemand te kennen die je met een kort P&O advies op weg helpt, of die de hele zaak voor je regelt!

Verzuim
Een medewerker valt uit met langdurig verzuim. En nu? Hoe vang je de werkzaamheden van de zieke medewerker op? Hoe kun je bij verzuim je personeel weer aan het werk krijgen te houden? Hoe motiveer je je personeel? En hoe zit het met ziekte en ontslag?

     

Gesneden koek voor 3sense! We gaan uit van de mogelijkheden en jouw bedrijf: wat kan er wel en we zorgen ervoor dat de communicatie open blijft.

Onze klanten willen het eigen regie terug over zieke medewerkers. We adviseren en ondersteunen onze klanten ook met de inrichting van hun eigen interne arbodienstverlening. Dankzij ons grote netwerk kunnen we onze klanten goed voorzien in passende oplossingen.

Ontslag
Wat mag wel en niet bij ontslag? Hoe werkt dat met tijdelijke contracten en vaste contracten? Moet je altijd extra betalen bij ontslag? En wanneer kun je iemand op staande voet ontslaan?

3sense heeft veel ervaring. Of het nu gaat om afscheid nemen van een zieke medewerker, niet functionerend personeel of dat het bedrijfseconomisch niet goed gaat: wij zijn er voor jou!

Discommunicatie
Een medewerker functioneert minder goed. Een afdeling loopt niet lekker. Overdrachtsmomenten geven problemen en frustraties. Afspraken worden niet nagekomen. Kortom: gemopper in de tent.

Daar maakt 3sense korte metten mee! We zijn expert in het open krijgen van de communicatie en helder maken van afspraken, waarbij iedereen zich bewust wordt van zijn aandeel en waarde in het proces.

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende gesprek. Je bent van harte welkom!