Agenda

3sense workshop agenda
Kennis delen, andere mensen leren kennen, van elkaar leren…. daar heeft iedereen iets aan! De 3sense workshops met open inschrijving duren 1 ½ uur, worden aan het eind van de werkdag gegeven en kosten € 68,00 per persoon (exclusief btw).

aug
21
di
Workshop: Kleur bekennen: Zo communiceer ik dus @ van der Valk - Hotel Cuijk
aug 21 @ 16:00 – 17:30

Kleur bekennen: Zo communiceer ik dus.

Deze praktische en interactieve workshop is speciaal voor ZZP-ers die meer rendement uit hun gesprekken willen halen. Aan de hand van de DISC methode kijken we wat jouw natuurlijke communicatiestijl is en welke invloed dat op je gesprek en je gesprekspartner heeft. Je leert hoe je je stijl kunt aanpassen, zonder concessies te doen aan jezelf

 

sep
18
di
Workshop: Offertes met de gunfactor @ Hotel Cuijk
sep 18 @ 16:00 – 17:30

Offertes met de gunfactor

Natuurlijk weet je dat persoonlijk contact belangrijk is. Maar na een goed gesprek, maakt een offerte het af. Met de tips uit deze workshop haal je 95% van je offertes binnen! Deze workshop is speciaal voor ZZP-ers en ondernemers, maar ook de meest ervaren salestijger haalt er zijn voordeel uit.

okt
16
di
Workshop: Haal omzet uit beoordelingsgesprekken @ Hotel Cuijk
okt 16 @ 16:00 – 17:30

Haal omzet uit je beoordelingsgesprekken

Een praktische workshop voor ondernemers en leidinggevenden.

Functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken zijn vaak een verplichting. Maar wat nu als je er daadwerkelijk omzet mee kunt genereren? In deze workshop krijg je de tools om dat voor elkaar te krijgen. Daarnaast geven we tips om moeilijke gesprekken vorm te geven.

Meld je je aan? Vertel dan waarin jij geïnteresseerd bent of waar jij tegenaan loopt. Dan passen we dit in!

nov
20
di
Workshop: Wat verandert er allemaal in 2019 @ Hotel Cuijk
nov 20 @ 16:00 – 17:30

Wat verandert er allemaal in 2019?

Met deze workshop voor ondernemers en HR-adviseurs ben je in anderhalf uur weer bijgespijkerd. Welke wijzigingen op P&O gebied staan er voor komend jaar op stapel? In deze workshop gaan we in op de consequenties die deze plannen hebben voor jouw bedrijf. We behandelen verzuim, verlof, flexibele schil en veranderingen bij het aannemen van personeel.

Meld je je aan? Vertel dan waarin jij geïnteresseerd bent of waar je behoefte aan hebt. Dan passen we dit in!