Agenda

3sense workshop agenda
Kennis delen, andere mensen leren kennen, van elkaar leren…. daar heeft iedereen iets aan! De 3sense workshops met open inschrijving duren 2 uur, worden aan het eind van de werkdag gegeven en kosten € 65,00 per persoon (exclusief btw).

jan
17
wo
Workshop ‘Goede voornemens: Wat verandert er allemaal in 2018’ @ Volgt
jan 17 @ 15:00 – 17:00

Goede voornemens: Wat verandert er allemaal in 2018?

Met deze workshop voor ondernemers en HR-adviseurs ben je in 2 uur weer bijgespijkerd. De plannen van het kabinet Rutte III zijn verder uitgewerkt. In deze workshop gaan we in op de consequenties die deze plannen hebben voor jouw bedrijf. We behandelen verzuim, verlof, flexibele schil en veranderingen bij het aannemen van personeel.

Meld je je aan? Vertel dan waarin jij geïnteresseerd bent of waar je behoefte aan hebt. Dan passen we dit in!

feb
19
ma
Workshop ‘Goede voornemens: ik ga nu echt koud bellen!’ @ Volgt
feb 19 @ 15:00 – 17:00

Koude acquisitie… Ik krijg het er Spaans benauwd van!

Om ZZP-ers en kleine MKB-bedrijven van hun koudwatervrees af te helpen, organiseren we samen met Dorinda Hoyer van Adecco een heel praktische workshop over koude acquisitie. We richten ons met name op ZZP-ers en bedrijven tot 10 man personeel, die het lastig vinden om de telefoon te pakken en/of bij netwerkbijeenkomsten op vreemden af te stappen. We geven concrete handvatten en praktische tips en zetten de deelnemers meteen aan het werk.

apr
19
do
Workshop ‘Zo haal je omzet uit functioneringsgesprekken’ @ Volgt
apr 19 @ 16:00 – 18:00

Een praktische workshop voor ondernemers en leidinggevenden.

Functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken zijn vaak een verplichting. Maar wat nu als je er daadwerkelijk omzet mee kunt genereren? In deze workshop krijg je de tools om dat voor elkaar te krijgen. Daarnaast geven we tips om moeilijke gesprekken vorm te geven.

Meld je je aan? Vertel dan waarin jij geïnteresseerd bent of waar jij tegenaan loopt. Dan passen we dit in!

jun
19
di
Workshop ‘Kleur bekennen: Zo communiceer ik dus’ @ Volgt
jun 19 @ 15:00 – 17:00

Kleur bekennen: Zo communiceer ik dus.

Deze praktische en interactieve workshop is speciaal voor ZZP-ers die meer rendement uit hun gesprekken willen halen. De workshop is nog in ontwikkeling, dus houd deze pagina in de gaten.