Organisatie Advies

Wij zorgen ervoor dat onze klanten niet alleen goede ondernemers zijn, maar vooral ook goede werkgever. Hoe?Door je te helpen met het maken van beleid, procedures en reglementen. We zijn jouw sparring partner en bieden praktisch advies en ondersteuning.Is het een rommeltje? Heb je wel regels en procedures, maar alleen in je hoofd? Wil je groeien met je bedrijf, maar zie je op tegen alles wat je daarvoor op personeelsgebied moet doen? 3sense organiseert zo nodig een hele P&O afdeling voor je. 3sense staat voor deskundigheid, professionaliteit en structuur.

3sense levert structuur, coaching en een gedegen personeelsadministratie
3sense bekijkt samen met jou wat er al is aan beleid, structuur en P&O, en wat er nog nodig is. Afhankelijk daarvan maken we samen een plan.

Structuur en beleid
We nemen de hele organisatie onder de loep: hoe lopen de processen en informatiestromen? We zorgen ervoor dat alle voorwaarden en uitgangspunten die jouw bedrijf onderscheiden, helder zijn bij al je medewerkers en door iedereen worden gedragen. Als je vooraf heldere afspraken maakt, krijg je geen gedonder achteraf.

     

Sparring en coaching
3sense is sparringpartner voor MKB-ondernemers bij alle personeelszaken. We bespreken periodiek de stand van zaken, bekijken waar kleine problemen zitten en beslissen wie wat oppakt. Dit doen wij ook voor startende P&O-medewerkers: coaching on the job.

Personeels-administratie
Een goede basis is belangrijk. Je kunt software voor personeelsadministratie aanschaffen, maar 3sense kijkt altijd eerst naar de systemen die je al gebruikt. Geen dubbel werk of dubbele opslag is ons devies. Bij voorkeur zetten we de personeelsadministratie in de systemen die je al gebruikt. Dat scheelt een heleboel!

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende gesprek. Je bent van harte welkom!