Over 3sense

Deze pagina is niet door 3sense zelf gemaakt, maar door een van haar eerste en trouwste klanten. Machielsen, het Groningse bureau voor online content en vertalingen, heeft bijna negen jaar met 3sense samengewerkt.

3sense brengt rust in de tent

Weet je wat er gebeurt als je 3sense inschakelt?
Er ontstaat rust. Er ontstaat duidelijkheid voor iedereen. Er komt een overzicht van wat er nog allemaal moet gebeuren. En voordat je in de stress schiet omdat die lijst zo lang is, is 3sense al bezig om dat allemaal voor je te doen. Je zucht van verlichting als je haar aan ziet komen. Je weet dat het goedkomt als zij binnen is. Zij doet alles waar jij zo’n ontzettende hekel aan hebt. In het begin stelt ze een aantal vragen, maar al gauw gaat ze rustig haar eigen gang. 3sense brengt echt rust in de tent!
Als ondernemer herken je vast wel dat gevoel, dat je personeel nét een stapje minder hard loopt dan jijzelf. Als het erop aan komt, sta je er alleen voor. Niet met 3sense aan je zijde! 3sense heeft tijdens onze jarenlange samenwerking keer op keer laten zien dat zij loyaal, betrokken en betrouwbaar is.

 

Voorbeeld: debiteurenbeheer bij Machielsen
De debiteurensituatie was bij ons nogal ernstig. Facturen bleven eindeloos openstaan en niemand deed er iets aan. Te weinig tijd. Debiteuren hadden dat in de gaten en betaalden steeds later. We waren alle projecten aan het voorfinancieren. 
3sense begon met een overzicht van openstaande betalingen. Oeps, dat waren er veel! Daarna ging ze vriendelijke telefoontjes plegen en minder vriendelijke mailtjes en brieven sturen. Binnen een maand had ze alle openstaande betalingen binnen. Maar daar stopte het niet: ze bleef het overzicht bijhouden en ging ook door met de telefoontjes, de mailtjes en de brieven. Wij weten nu dat debiteurenbeheer een kwestie van bijhouden is.

 

Zacht als het kan, hard als het moet
Uit het voorbeeld blijkt duidelijk dat 3sense een zachte en een harde hand heeft. Ze hanteert die beide kanten als een ware meester: zacht als het kan, hard als het moet. Is je medewerker ziek en moet er overleg plaatsvinden? 3sense toont haar zachte kant. Heb je een medewerker die de kantjes eraf loopt en zich ziekmeldt, terwijl je weet dat hij van plan is een vloer te leggen bij zijn broer? Dan haalt 3sense moeiteloos de harde hand tevoorschijn. Ze is zelfs in staat de harde en zachte hand af te wisselen tijdens een gesprek.

Waar komt 3sense vandaan?

3sense is afgeleid van het Latijnse woord sensus dat ‘waarneming’ betekent. En dat is nu precies de grote kracht van 3sense. 3sense neemt waar wat er in een bedrijf gebeurt, bespreekt dit en helpt mee om een passende oplossing uit te werken.

Waar komt Angelique Driessens vandaan?

Na haar opleiding technisch bedrijfskunde is Angelique gaan doen waar ze goed in is: werken met mensen aan de hand van duidelijke structuren en processen. En dan vooral met ondernemers die minder gestructureerd en georganiseerd zijn dan zij zelf.

Maar 3sense is meer dan haar oprichtster: het is een netwerk van specialisten, die worden ingezet waar en wanneer dit nodig is. Zo krijg je voor jouw bedrijf en voor jouw situatie altijd de beste oplossing.