Tijdens de crisis moesten we bijna terug naar nul. 3sense liet zien dat openheid het beste werkt: tijdens een personeelsbijeenkomst heeft Angelique samen met een advocaat uitgelegd hoe de zaken ervoor staan. Uiteindelijk zijn we met iedereen tot een regeling gekomen en hebben we inmiddels bijna iedereen weer terug!

Jan ten BoomEigenaar Voegbedrijf Ten Boom

Als boekhouder weet ik hoe belangrijk het is om duidelijkheid te hebben. 3sense heeft niet alleen bij ons gezorgd voor een gedegen personeelsbeleid en een duidelijke samenvatting van wat ik belangrijk vind, maar ook mijn klanten kan ik verder helpen dan een normale boekhouder: ik kan terugvallen op een HR-professional bij verzuimvraagstukken of als er ingekrompen moet worden

Pieter KuenenEigenaar Kubus Cuijk

Wij houden met grote regelmaat kennissessies met al onze medewerkers. we hebben 3sense uitgenodigd bij twee van deze kennissessies die als thema communicatie en samenwerking hadden. Op een praktische en humoristische manier heeft ze ons allemaal in een hokje geduwd, waardoor we meteen snapten waarom bepaalde dingen lopen zoals ze lopen.

Martin KemperDirecteur Advitronics

De workshop zit goed in elkaar en wordt enthousiast gebracht. Ik heb er veel van mogen leren. We hebben daadwerkelijk handvatten gekregen die ik in de praktijk kan toepassen.

Tim BongersSafety Centre Boxmeer

3sense is betrokken, betrouwbaar en deskundig. Ze begrijpt ├ęcht wat jou als ondernemer drijft en staat naast je met die zachte en die warme hand.

Liesbeth MachielsenChef Content & Vertalingen bij Machielsen